top of page
Maatwerk%20hoek%20stanggreep_detail_edit

GRAND METAL DOORS

Productontwikkelingen

Uitbreiding van het assortiment

De oplettende kijker heeft dit al waarschijnlijk al gezien, maar buiten het eerder genoemde opdekprofiel en de taatsvariant die we dit jaar nog verwachten, hebben we ons assortiment reeds uitgebreid met verschillende grepen. Mooie strakke grepen met een industriële uitstraling, perfect passend bij onze moderne GRAND METAL DOORS collectie
 

Maatwerk T stanggreep_2.jpg
Productie proces

De maatwerk stanggrepen

Deze industriële strakke grepen worden op de horizontale onderbrekingsprofielen 30 gemonteerd. Deze zijn verkrijgbaar in twee varianten: haakse verbinding en t-verbinding. Daarnaast zijn ze variabel qua formaat (tot 1500mm lang).

Magneetloopslot_1.jpg

Scharnierdeur magneetloopslot

Een mooie extra toevoeging aan ons assortiment met toepassing van een deurkruk op de deur. Dit is tegen meerprijs toe te passen op deurtype C400 en D400.
Daarnaast is er de mogelijkheid tot cilindervoorbereiding (excl. cilinder, incl. rosetten) om de deur ook af te kunnen sluiten.

Kantschuif_edited.jpg

Schuifdeurslot en kantschuiven

Met name voor buitentoepassingen is het wenselijk om deze af te kunnen sluiten. Men voorziet overkappingen, veranda’s en tuinkamers steeds meer van technische snufjes. Met een schuifdeurslot (toepasbaar op type C400 en D400) of kantschuiven zijn de schuifdeuren gemakkelijk af te sluiten.

bottom of page