top of page

RUIMTEVERDELING

in optima forma

KAST INTERIEUREN

INLOOPKAST.jpg

COM-PART

UW INTERIEURSYSTEEM VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT!

 

Compart Interior System van SoldidDoor is de ideale manier om extra opbergruimte in uw huis te creëren; kledingkasten, inloopkasten, wandmeubels.  

 
Het kastsysteem is volledig op maat gemaakt. U bepaalt zelf welke indeling van het kastinterieur voor u praktisch is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een gedeelte te gebruiken voor het neerleggen van kleding en een gedeelte voor het ophangen van (lange) kledingstukken.


Het kastsysteem is standaard leverbaar op 22mm dikte in de kleur Wit 9010. Dit zorgt en degelijke, stijlvolle en professionele uitstraling. Daarnaast hebben we ook keuze uit een drietal eigentijdse decoren voor exclusiviteit.

INTERIOR_2.jpg

COM-PART

Kastaccesoires

Naast de standaard lades en kledingroedes kan men het interieursysteem ook voorzien van verschillende kastaccessoires, waaronder kledingliften, schoenenrekken en pantalonhouders. Neem hiervoor een kijkje op de website van onze partner Indoor Products.

INTERIOR_5.jpg

COM-PART

flexibel in maatvoering

De maximale breedte van een interieurelement is 1000mm. Daarnaast heeft u de keus uit een standaard staanderhoogte van 2200mm, wat extra ruimte biedt voor langere voorwerpen. Of ga tot de volledige inbouwhoogte (maximaal 2780mm) en benut de hele ruimte van de kast.

Het interieursysteem is ook uit te breiden met verschillende extra toepassingen. Denk hierbij aan een extra verhoogde interieurplint, achterwanden, rijboringen of lades in verschillende afmetingen.

Meer informatie over COM-PART?

bottom of page