top of page
Maatwerk%20hoek%20stanggreep_detail_edit

GRAND METAL DOORS

Productontwikkelingen

Uitbreiding en upgrading van het assortiment

Wij blijven ons inzetten om te voldoen aan de wensen uit de markt, buiten de technische innovaties die wij op onze producten toepassen kijken wij ook naar de trends in design in vorm en kleur. Zo blijven wij altijd doorontwikkelen met onze moderne GRAND METAL DOORS collectie
 

Color Creations

SoliDoor I Color Creations

Color Creations, is een uitbreiding op de standaard collectie. Hiermee breiden we onze collectie profielkleuren fors uit met 11 zeer eigentijdse en trendy profielkleuren en finishes.

In onze showroom presenteren wij de nieuwe kleuren in een overzichtelijke deuropstelling. De deuren zijn voorzien van verschillende grepen uit onze collectie gecombineerd met bijzondere glassoorten in diverse vakverdelingen buiten de standaard types.
Een scala aan mogelijkheden welke u kan komen bekijken voor een nóg betere impressie en inzicht in wat wij te bieden hebben. En schroom niet uw klanten door te sturen om ook een kijkje te komen nemen.
 Met deze exclusieve uitbreiding is ons credo “(BIJNA)ALLES IS MOGELIJK” nog meer van toepassing!

SolidDoor Flex Taatssysteem Muurbeugel.jpg

FLEX Taatssysteem met muurbeugel

Bij een taatsdeur is het van belang dat er in de vloer geboord moet kunnen worden. Dit kan nog wel eens problemen opleveren met de aanwezigheid van vloerverwarming! Maar niet getreurd, want wij van SolidDoor zouden SolidDoor niet zijn als wij hiervoor geen alternatief op zouden verzinnen:

Het FLEX Taatssysteem in combinatie met een muurbeugel waardoor er niet in de vloer geboord hoeft te worden.

Grepen
SolidDoor grepenbord met inzetjes.jpg

Uitbreiding Grepen assortiment

 

Multigreep
Deze greep kan nog wel eens de perfecte oplossing bieden. Geen uitstekende greep waardoor de deur niet voorbij de muur kan schuiven. Het is een terugvallend aluminium plaatje (gepoedercoat in de kleur van de profielen) van ongeveer 30mm breed dat in het glas gemonteerd zit.
De greep is variabel in lengte. Hierdoor kan de greep op verschillende manieren toegepast worden en in alle types uit de standaard collectie.

Plakgreep
De plakgreep is op iedere gewenste plek tegen de greeplijst of verticale profielen te bevestigen. Hij steekt wederom niet buiten de profileringen uit waardoor de deuren gemakkelijk voor elkaar kunnen blijven schuiven. Bij deurtype A en bij buitentoepassingen is een greep niet altijd gewenst. Met deze subtiele plakgreep heb je toch de extra grip die gewenst is.

Het afgebeelde nieuwe grepenbord is ook te bestellen voor in uw eigen showroom

grepenbord button.png
Anchor 1
Maatwerk T stanggreep_2.jpg

De maatwerk stanggrepen

Deze industriële strakke grepen worden op de horizontale onderbrekingsprofielen 30 gemonteerd. Deze zijn verkrijgbaar in twee varianten: haakse verbinding en t-verbinding. Daarnaast zijn ze variabel qua formaat (tot 1500mm lang).

Magneetloopslot_1.jpg

Scharnierdeur magneetloopslot

Een mooie extra toevoeging aan ons assortiment met toepassing van een deurkruk op de deur. Dit is tegen meerprijs toe te passen op deurtype C400 en D400.
Daarnaast is er de mogelijkheid tot cilindervoorbereiding (excl. cilinder, incl. rosetten) om de deur ook af te kunnen sluiten.

Kantschuif_edited.jpg

Schuifdeurslot en kantschuiven

Met name voor buitentoepassingen is het wenselijk om deze af te kunnen sluiten. Men voorziet overkappingen, veranda’s en tuinkamers steeds meer van technische snufjes. Met een schuifdeurslot (toepasbaar op type C400 en D400) of kantschuiven zijn de schuifdeuren gemakkelijk af te sluiten.

bottom of page